Ηλίας Βρεττός – «Σε Κάποιο Μήνυμα (Unplugged Version)» | Η νέα του επιτυχία σε εκδοχή – έκπληξη!

Feb 11, 2023 No Comments by

Ο Ηλίας Βρεττός μας κάνει άλλη μία μουσική έκπληξη και παρουσιάζει την πρόσφατη επιτυχία «Σε Κάποιο Μήνυμα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, σε μία ιδιαίτερη unplugged version!

Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα γεμάτο συναίσθημα τραγούδι για όλα εκείνα τα μηνύματα που έμειναν στο κινητό μας μετά από ένα χωρισμό.

Το «Σε Κάποιο Μήνυμα», σε μουσική Χρήστου Χιώνη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς, μεταξύ άλλων, έγινε biggest increase in plays, highest climber και biggest increase in audience στο official IFPI Airplay Chart by MediaInspector.

Θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη που δέχθηκε ακόμα ένα του τραγούδι, ο Ηλίας Βρεττός μας το χαρίζει σε unplugged version και μας γοητεύει!

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Βρεττός χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στις sold out εμφανίσεις του στο «Mezzo Athens Party Stage», στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο, κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαζί με την Demy, καθώς και κάθε Τετάρτη στο «Ensayar» της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το video «Σε Κάποιο Μήνυμα (Unplugged Version)»:

Δείτε το music video «Σε Κάποιο Μήνυμα»:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ηλίας Βρεττός – «Σε Κάποιο Μήνυμα (Unplugged Version)» | Η νέα του επιτυχία σε εκδοχή – έκπληξη!”

Leave a Reply