Ηλίας Βρεττός – Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Oct 12, 2021 No Comments by

Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Στο νέο επεισόδιο «μονομαχούν» ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δύο καλοί φίλοι που έχουν εκφράσει και δημόσια την αγάπη τους για τους σκύλους.

Η δράση «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube, με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Ο Ηλίας Βρεττός, ο καλλιτέχνης με τις δεκάδες επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

Στο πρώτο επεισόδιο του Celebrity Dog Workers by PURINA® πρωταγωνίστησαν η Ελένη Φουρέιρα με τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, ακολούθησαν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Josephine με τον Αναστάσιο Ράμμο, η Έλενα Τσαγκρινού με τον Mike, η Χριστίνα Σάλτη με τον Taso Xiarcho και η Demy με την Romy Παπαδέα, ενώ νέα επεισόδια με αγαπημένους πρωταγωνιστές θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το video:
Μέγας υποστηρικτής: PURINA®
Υποστηρικτής: Premier Shukuroglou Hellas ΑΕ με τα προϊόντα Sofcanis

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ηλίας Βρεττός – Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray”

Leave a Reply