Επώνυμες παρουσίες στην κοπή πίτας των Δασκουλίδη – Καρουσάκη – Σαμπρίνα!

Feb 05, 2020 No Comments by

Μια μεγάλη γιορτινή βραδιά, με πολλούς επώνυμους προσκεκλημένους και το αδιαχώρητο κόσμου, διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο «Bodega» στην Πετρούπολη.

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αμπαρτζάκης και οι πρωταγωνιστές του σχήματός του, Γιώργος ΔασκουλίδηςΕλένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα, που από τον Αύγουστο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο το έχουν μετατρέψει στο απόλυτο στολίδι διασκέδασης στα δυτικά προάστια, κάλεσαν τους φίλους τους για να γιορτάσουν και να γλεντήσουν όλοι μαζί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα δώρα δεκάδες, οι τυχεροί πολλοί, όπως και οι επώνυμοι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών τους και μέχρι το πρωί ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ανάμεσα τους ο Γιάννης Πλούταρχος, μαζί με τους μουσικούς του, σε μία σπάνια νυχτερινή έξοδο, που «σάρωσε» σε λουλούδια και αποθεώθηκε όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης του έδωσε το μικρόφωνο, όπως αντίστοιχα συνέβη και με τον Βαλάντη, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες του αλλά και τον Θάνο Πετρέλη, τον Δημήτρη Γιώτη, τον Σπύρο Σπυράκο , τον Τάκη Ανθή, και τους υπόλοιπους vip καλεσμένους.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Επώνυμες παρουσίες στην κοπή πίτας των Δασκουλίδη – Καρουσάκη – Σαμπρίνα!”

Leave a Reply