Ελένη Χατζίδου: Τώρα και στον κινηματογράφο – Με Africa look

Dec 15, 2018 No Comments by

Μπορεί μια Ελληνίδα τραγουδίστρια να μεταμορφωθεί σε “African Queen”?

Στην περίπτωση της Ελένης Χατζίδου η απάντηση είναι εύκολα ναι. Η εκρηκτική τραγουδίστρια άφησε για λίγο τις πίστες και τις live εμφανίσεις της και βρέθηκε πριν λίγους μήνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας “Bachelor 3”, όπου θα συμμετέχει με μία guest εμφάνιση και ένα τραγούδι έκπληξη.

Μπορεί, όπως δήλωσε η ίδια, να είχε πολύ άγχος πριν ξεκινήσει το γύρισμα, στη συνέχεια όμως αυτό εξαφανίστηκε με τη βοήθεια των υπόλοιπων ηθοποιών, οι οποίοι την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Η Ελένη ξεδίπλωσε εύκολα το ταλέντο της στην υποκριτική και δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη κα το υπόλοιπο cast στα γυρίσματα της ταινίας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, αγαπά ιδιαίτερα την τέχνη της υποκριτικής και θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθεί με το θέατρο ή την τηλεόραση.

Στο τρίτο μέρος του “Bachelor” θα πάρουν μέρος αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί.

Μεταξύ άλλων στο καστ συμμετέχουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μελέτης Ηλίας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Βασιλική Τρουφάκου και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε απολαυστικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας, με την Ελένη Χατζίδου να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Χατζίδου: Τώρα και στον κινηματογράφο – Με Africa look”

Leave a Reply