Ελένη Χατζίδου: Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της

Jan 20, 2019 No Comments by

Φήμες ήθελαν την Ελένη Χατζίδου να αποχωρεί επειδή στην ίδια εκδήλωση θα είναι και η Μαρία Αντωνά, η οποία έχει σχέση με τον πρώην της, Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι όντως δε θα είναι στη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας. Ποιος όμως είναι ο λόγος που δε θα παρευρεθεί;
Η Ελένη είπε αρχικά: «Δυστυχώς δεν θα είμαι στο “Yes I Do”, απόψε το βράδυ. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, ειδοποίησα τα κορίτσια αρχή της εβδομάδας για την απόφασή μου.»!

Και πρόσθεσε: «Να σκεφτείς ότι αυτή την ώρα που μιλάμε δίνω αίμα, κάνω κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες. Την προηγούμενη εβδομάδα ακύρωσα και τις εμφανίσεις μου στην Καλαμάτα. Έχω ένα θέμα με το στομάχι μου, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι και δυστυχώς αναγκάστηκα να το ακυρώσω.»!

Και υπογράμμισε η Ελένη στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Χριστός κι η Παναγία! Ποιο μυαλό σκέφτηκε ότι δεν θα πάω επειδή θα είναι η νυν του πρώην μου; Αγάπη μου, την λίστα με τα ονόματα που θα παρελάσουν την είχα από την αρχή, αλλά πέρα από αυτό αν είναι να κανόνιζα τις δουλειές μου, σύμφωνα με τέτοια πράγματα δεν θα είχα φτιάξει αυτό που έχω χτίσει μέχρι τώρα!».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Χατζίδου: Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της”

Leave a Reply