Ελένη Φουρέιρα: Τα νέα της international hits τώρα και στο YouTube!

Jul 04, 2019 No Comments by

Διαθέσιμα και στο YouTube είναι πλέον όλα τα καινούργια διεθνή hits της Ελένης Φουρέιρα, από το πρώτο ξενόγλωσσο EP της «Gypsy Woman», καθώς κυκλοφόρησαν τα audio releases των «Barcelona», «Call Ya» και «Maria»!

Τα τρία «εκρηκτικά» pop anthems, καθένα εκ των οποίων μας παρασύρει με το μοναδικό ρυθμό του, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και διαγράφουν επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός Ελλάδας. Ενδεικτικά, το «Call Ya» μπήκε και στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταδίδεται από το ραδιόφωνο του BBC.

Τα official audio releases των «Barcelona», «Call Ya» και «Maria» συμπληρώνουν το YouTube playlist του EP της Ελένης Φουρέιρα, μαζί με το ομότιτλο «Gypsy Woman» που παρουσιάστηκε από την pop queen σε ένα εντυπωσιακό act στο φετινό Madwalk και το lyric video του «El Ritmo Psicodélico», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο YouTube views, παραμένοντας «καρφωμένο» στις τάσεις.

Το EP «Gypsy Woman», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, βρέθηκε αμέσως στο no1 του iTunes chart, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύριο Spotify streams.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Φουρέιρα: Τα νέα της international hits τώρα και στο YouTube!”

Leave a Reply