Είναι επίσημο: Η Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019!

Apr 10, 2019 No Comments by

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων φαίνεται τελικά πως οι διοργανωτές της φετινής Eurovision ήρθαν σε συμφωνία με την Αμερικανή pop star Madonna για την παρουσία της στην σκηνή της Eurovision ως interval act.

Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, καθοριστικό ρόλο στην παρουσία της Αμερικανής pop star στον τελικό της Eurovision ως Interval act έπαιξε ο Καναδο-Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Sylvan Adams ο οποίος θα δαπανήσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια για την εμφάνιση της Madonna στην σκηνή του Expo Tel Aviv. O Sylvan Adams μάλιστα δήλωσε τα εξής:

Είμαι ενθουσιασμένος και υπερήφανος που θα φιλοξενήσω τη Madonna στο Ισραήλ και την Eurovision. Πιστεύω ότι η συμμετοχή της στον διαγωνισμό θα ενισχύσει δραματικά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που θα λάβει το Κράτος του Ισραήλ και θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και στην επωνυμία του Ισραήλ ανά τον κόσμο.

H Madonna είναι μια καλλιτέχνης η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της pop μουσικής, με τραγούδια που έγιναν επιτυχίες σχεδόν σε κάθε σημείο της Γης, συναυλίες σε όλη την υφήλιο, δεκάδες βραβεία, ενώ με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής!

 

Πηγή: infegreece.gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Είναι επίσημο: Η Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019!”

Leave a Reply