Δημήτρης Δέσης – «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» (Official Remix by DjDoc & Dim Gerkos) | Η νέα κυκλοφορία του

Aug 25, 2023 No Comments by

Ο Δημήτρης Δέσης, ο λαϊκός ερμηνευτής από την Καβάλα που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από τις live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε το νέο του single από τη νέα του δισκογραφική οικογένεια Minos EMI, a Universal Music Company.

Το «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» είναι ένα ξεσηκωτικό λαϊκό τραγούδι το οποίο υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο άκρως επιτυχημένος καλλιτέχνης και δημιουργός Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και παιδικός φίλος του Δημήτρη.

Το «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» που μιλάει για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, συνδυάζει λαϊκά ηχοχρώματα με πιο φρέσκα upbeat στοιχεία, συνδυασμός που δημιουργεί ένα από τα πιο δυναμικά τραγούδια του φετινού καλοκαιριού. Το τραγούδι κυκλοφορεί παράλληλα και σε ένα ανεβαστικό official remix δια χειρός DjDoc & Dim Gerkos.

Τη νέα επιτυχία του Δημήτρη Δέση μπορείτε να απολαύσετε και στο YouTube μέσα από το βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε στο κανάλι της Minos EMI.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δημήτρης Δέσης – «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» (Official Remix by DjDoc & Dim Gerkos) | Η νέα κυκλοφορία του”

Leave a Reply