Δείτε γιατί κάνουν «Μαύρα Χριστούγεννα» ο Tasos Xiarcho & η Konnie Metaxa

Dec 11, 2020 No Comments by

Είστε έτοιμοι για τα πιο… «Μαύρα Χριστούγεννα»;

Ο Tasos Xiarcho και η Konnie Metaxa μας καλούν να τα περάσουμε μαζί τους, με το νέο τους single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Οι δύο «εκρηκτικοί» καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο γιορτινό τραγούδι λίγο πριν τις φετινές «περίεργες» γιορτές, όπου όλα είναι διαφορετικά και πρωτόγνωρα εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, με την αγάπη να είναι το μόνο που παραμένει ίδιο και κάνει τη διαφορά.

Οπτικοποιώντας το τραγούδι, τη μουσική του οποίου έγραψαν οι Βασίλης ΚουμεντάκοςTasos Xiarcho και Sergio T και τους στίχους ο Tasos Xiarcho και η Konnie μας μεταφέρουν την τέλεια χημεία τους και τα θετικά τους vibes, με φόντο την άδεια από κόσμο νυχτερινή Αθήνα.

Το «Μαύρα Χριστούγεννα», από το ταλαντούχο δίδυμο που κέρδισε το περσινό «Just The 2 Of Us» κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις οι οποίες συγκέντρωναν κάθε φορά το απόλυτο άριστα των κριτών και τις περισσότερες ψήφους του κοινού, έρχεται μετά το mega hit «Μόνο Πάγο», που έγινε viral και μετρά σχεδόν 5 εκατομμύρια YouTube views.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δείτε γιατί κάνουν «Μαύρα Χριστούγεννα» ο Tasos Xiarcho & η Konnie Metaxa”

Leave a Reply