Δέσποινα Μοίρου: Η θρυλική συνεργασία με τους Pink Floyd-Στη σκηνή μαζί τους στις τιμητικές συναυλίες-υπερπαραγωγή

May 02, 2019 No Comments by

Την απόλυτη αποθέωση βιώνει στην Αμερική η Δέσποινα Μοίρου, και τα όνειρά της πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Σειρά είχε να ζήσει τη μαγική καλλιτεχνική στιγμή, την παγκόσμια αναγνώριση, που δεν έχει βιώσει κανένας άλλος Έλληνας ηθοποιός, και να επιλεχθεί από την ομάδα των Pink Floyd, για να βρεθεί στην ίδια σκηνή μαζί τους, στις συναυλίες με τίτλο «Beyond The Wall», που γίνονται προς τιμήν τους.

Η θρυλική πρόταση συνεργασίας, έγινε στις αρχές Μαρτίου, ενώ η Δέσποινα Μοίρου, που έχει πάρει μεταξύ πολλών αναγνωρισμένων αμερικανικών βραβείων και αυτός της καλύτερης stand up comedy ηθοποιού, ενώ πρωταγωνιστεί εδώ και λίγο καιρό σε δύο μεγάλα σίριαλ στο Netflix, έδινε ένα μοναδικό stand up comedy show στην σκηνή του διάσημου «Comedy Store», όπου στο τέλος της παράστασης, την πλησίασαν δύο διάσημοι μουσικοί, μέλη της θρυλικής μπάντας των Pink Floyd.

Δηλώνοντας ξετρελαμένοι με το ταλέντο της και το χιούμορ της, οι βετεράνοι μουσικοί, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στις συναυλίες τους (αφιέρωμα στους Pink Floyd), και να τις ανοίγει με ένα stand up comedy με την υπογραφή της. Η διεθνής μας σταρ, δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει, κλαίγοντας σαν μικρό παιδί, για την τιμή που της έκαναν. Έτσι η Δέσποινα Μοίρου, πρωταγωνιστεί στις συναυλίες των Pink Floyd, όπου παρουσιάζει τους μουσικούς επί σκηνής, ενώ ξεσηκώνει το κοινό με το χιούμορ της.

«Ένιωσα τεράστια συγκίνηση , ήταν η αγαπημένη μου μπάντα. Γέλαγα από χαρά και ευτυχία και την ίδια στιγμή έκλαιγα μαζί από συγκίνηση ! Μου ζήτησαν να κάνω το mc, δηλαδή να ανοίγω τις συναυλίες τους και να καλωσορίζω το κοινό,να τους παρουσιάσω στη σκηνή και να γράψω κωμικά κείμενα!

Πρόκειται για τεράστια shows, όπου συμμετέχουν και άλλοι μουσικοί όπως Supertramp ,Toto, όπου θα τραγουδήσουν όλοι, μόνο τραγούδια των Pink Floyd.Tα έσοδα θα διατεθούν σε ίδρυμα παιδιών !! Αυτά τα κείμενα πραγματικά τα έγραψα εκστασιασμένη με το που γύρισα εκείνο το βράδυ στο σπίτι, τις έξι τα ξημερώματα», εξομολογείται η Δέσποινα Μοίρου, για την θρυλική συνεργασία της προς τιμή του θρυλικού συγκροτήματος.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δέσποινα Μοίρου: Η θρυλική συνεργασία με τους Pink Floyd-Στη σκηνή μαζί τους στις τιμητικές συναυλίες-υπερπαραγωγή”

Leave a Reply