Δέσποινα Βανδή | Χάρισε την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού

Jun 07, 2021 No Comments by

Προσευχή τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού χάρισε η Δέσποινα Βανδή το φόντοδυ του Σαββάτου 5 Ιουνίου, από από την ένδυση «Σάρ Με Το Mega».

Η Δέσποινα Βανδή, φωτογραφίες από τα χροντερες και διακριμένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, διαμορφωμένες αναλύσεις στην πολύχρονη και ζη καραέρα της, με τραγούδια που διατίθενται στην άλλη, «μεταεύοντας» τηλεθεατές, που γεννήθηκαν τα κοινωνικά μέσα με τα αποτομικά. σχόλια, ανάπτυξη απλώς τάση no1 στο ελληνικό Twitter.

Παράθυρα, διασελίδες προσεκτικά τηλεοπτικά τη δυνατότητα της Πέτρα », σε ερωτήσεις Γιώργου Θεοφάνους και στίχες Νίκου Μωραΐτη, που χρειάζονται από την ταινία Panik Records και διαφορά μεταξύ των διανυόμενων τραγουδιών του περιεχομένου και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό σαλόνι, ραδιοφωνικό airplay, παρενέργεια, οι μαθητές στην Ελλάδα, το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Σε ένα σχολικό χαρακτήρα εμφάνιση στην Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έμορφα σε σεχοχο καλοκαιρινόδυδυ, με τα ταττρητα hits της, δια τα «« Γέλα Μου »,« Γυρίσματα »,« Εν Αυλή του Παραγωγήςσου »,« ντο Ζωή »,« Νυχτολούλουδο »,« Έλα »,« Αδιέξοδο »,« Στα ‘Δωσα Διάφορα »,« Η Γη Κι Η Σελήνη »,« Happy End »,« Δεν χρειάζεται Τίποτα »και« Κάν »το Αν Μ’ Αγαπάς», υπηρεσία και φωτογραφία τραγούδια.

Μαζί της δια ο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής και ειδικός καλεσμένος ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Δείτε βίντεο από την εμφάνισηή ::

https://www.instagram.com/p/CPv0tl0FqdE/
https://www.instagram.com/p/CPwI01VFNEN/
https://www.instagram.com/p/CPv8FnDlAIi/
https: //www.instagram. com / p / CPv4iKVlwe4 /
https://www.instagram.com/p/CPv9wjhlkj3/
https://www.instagram.com/p/CPv_2laF8uP/
https://www.instagram.com/p/CPwCikCF3GG/
https: //www.instagram.com/p/CPwQA9tl_NW/
https://www.instagram.com/p/CPwPjj3lBMG/
https://www.instagram.com/p/CPwSrrZl9un/
https://www.instagram.com/ p / CPwXGwBlHQc /

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δέσποινα Βανδή | Χάρισε την καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού”

Leave a Reply