Γιώτα Νέγκα – «Αυτή Η Νύχτα Μένει» | Το τραγούδι & music video των τίτλων αρχής της ομώνυμης σειράς

Nov 01, 2022 No Comments by

Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία του διαχρονικού τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ντύνει με την υπέροχη φωνή της τους τίτλους αρχής της ομώνυμης νέας σειράς του Alpha.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, παρουσιάζεται σε νέα ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκε ο Νίκος Κατσίκης, σολίστ του μπουζουκιού και δεξιοτέχνης μουσικός, στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» συνοδεύεται από music video γεμάτο με το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου. Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται να ερμηνεύει το κομμάτι από την «καρδιά» της ιστορίας, το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», ενώ το story συμπληρώνουν πλάνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από τον Alpha κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, θα μας μεταφέρει στις ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, με φόντο τον κόσμο της νύχτας και τα μπουζούκια των ’80s.

Η σειρά, παραγωγή της Primavisione IKE, βασίζεται στο ομότιτλο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είναι σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώτα Νέγκα – «Αυτή Η Νύχτα Μένει» | Το τραγούδι & music video των τίτλων αρχής της ομώνυμης σειράς”

Leave a Reply