Γιώργος Στεφάνου – «Δυο Καρδιές» | Backstage φωτογραφίες από το ιδιαίτερο music video

Jan 25, 2023 No Comments by

Ο Γιώργος Στεφάνου γοητεύει με το νέο του single «Δυο Καρδιές», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό video με συμπρωταγωνιστές – έκπληξη.

Το video του «Δυο Καρδιές», που γυρίστηκε σε location της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη, είναι η εξιστόρηση μίας ιστορίας υπέρτατης αγάπης, καθώς ο πρωταγωνιστής δίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά την καρδιά του σ’ εκείνη που αγαπά.

Εκτός από τον Γιώργο Στεφάνου, που αφηγείται μουσικά την ιστορία μέσα από το τραγούδι του, στο video συμπρωταγωνιστεί ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Γιώργος Καβακάκης, με περγαμηνές στο διεθνές modelling και η Πελαγία Καζολέα, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο περσινό «Survivor».

Μάλιστα, τόσο ο τίτλος του τραγουδιού, όσο και το concept του video, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Γιώργο Στεφάνου, καθώς ο ίδιος χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Το «Δυο Καρδιές», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, είναι ένα ερωτικό αργό τσιφτετέλι, με το οποίο ο Γιώργος Στεφάνου συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Στεφάνου – «Δυο Καρδιές» | Backstage φωτογραφίες από το ιδιαίτερο music video”

Leave a Reply