Γιώργος Σαμπάνης | Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας του και η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Για Κάποιο Λόγο»!

Feb 05, 2020 No Comments by

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του με αφορμή το νέο του video clip για το τραγούδι «Άλλαξε Τα Όλα», ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για πολλά στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του και αποκάλυψε πως υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν έχει δώσει τραγούδια του αλλά και τραγούδια του που έχουν απορριφθεί.

«Βέβαια έχω αρνηθεί να δώσω τραγούδι σε κάποιον. Όχι επειδή δεν μου αρέσει, πολλές φορές έχω αρνηθεί ένα τραγούδι επειδή δεν έχω ένα τραγούδι. Δεν είμαι μηχανή να έχω πάντα λύση. Δεν δίνω τυχαία τα τραγούδια. Υπάρχουν πολλές φορές που απορρίπτονται τα τραγούδια μου… Έχουν απορριφθεί πολλές φορές. Το “Για κάποιο λόγο” που είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχω γράψει. Το διάλεξε ο Νίκος Οικονομόπουλος, το επέλεξε γνωρίζοντας ότι το κομμάτι έχει απορριφθεί. Είναι ντροπή για τον Νίκο να πω ποιος δεν το ήθελε…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την ξαφνική διακοπή των εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Οι φωνές που ακούγονται είναι δύο. Η μία, ότι εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν. Η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορείς να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα. Πρέπει να σκεφτεί κι αυτός τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτόν. Αυτό που θα σου πω γράφοντας τραγούδια στον Νίκο είναι ότι, τουλάχιστον απέναντι σε μένα, δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης. Τουναντίον. Είναι πολύ αξιοπρεπής.»

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Σαμπάνης | Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας του και η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Για Κάποιο Λόγο»!”

Leave a Reply