Γιώργος Μαργαρίτης: Επισκέφθηκε το «Περιβόλι του Ουρανού» και τραγούδησε

Nov 23, 2018 No Comments by

Εδώ τραγουδάμε… είπε και ο Γιώργος Μαργαρίτης και έσπευσε στο Περιβόλι του Ουρανού όπου με μεγάλη επιτυχία εμφανίζονται ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού. Ο Γιώργος Μαργαρίτης ενθουσιάστηκε με τους συναδέλφους του και μετά από πρόσκληση του Χρήστου Νικολόπουλου ανέβηκε στο πάλκο και τραγούδησε το «Κελί 33» μέσα στα χειροκροτήματα.

Στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού, κερδίζουν το στοίχημα της επιτυχίας για Τρίτη συνεχή χρονιά Εδώ τραγουδάνε!

Στο Περιβόλι του Ουρανού, η επιτυχία είναι γεγονός με πρωταγωνιστές το καλό λαϊκό τραγούδι, το δυνατό ρεπερτόριο και η ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανοίγει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.

Στο καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από το υπέροχο πρόγραμμα απολαμβάνουμε και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Εδώ τραγουδάμε… στο Περιβόλι του Ουρανού!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Μαργαρίτης: Επισκέφθηκε το «Περιβόλι του Ουρανού» και τραγούδησε”

Leave a Reply