Γιώργος Μαζωνάκης & Πάνος Κιάμος πραγματοποίησαν μία εκρηκτική πρεμιέρα στο Fever G!

Nov 26, 2019 No Comments by

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 22/11 η σπουδαία μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα, αυτή των Γιώργου Μαζωνάκη και Πάνου Κιάμου στο ανανεωμένο Fever G.

Οι δύο άντρες καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια σκηνή και φέρνουν στην πρωτεύουσα ένα σχήμα ιδιαίτερο που σίγουρα θα συζητηθεί και θα μας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές διασκέδασης.

 

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ως creative director, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ώστε να μετατραπεί το γνωστό κέντρο σε έναν χώρο εκκεντρικό και διαφορετικό από ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Με το γνωστό του στυλ και την μοναδική αισθητική του, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο, δεμένο και πλούσιο σε ανατροπές και συναισθήματα. Καταχειροκροτήθηκε, άφησε τη σφραγίδα του και υποσχέθηκε έναν χειμώνα έντονο και άκρως απολαυστικό.

 

Απ’ τη μεριά του, ο Πάνος Κιάμος πραγματοποίησε την πιο δυναμική επιστροφή στην αθηναϊκή νύχτα κι από τη σκηνή του Fever G εντυπωσίασε και απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται σταθερά ως ένας εκ των πιο αγαπημένων και διασκεδαστικών καλλιτεχνών του χώρου. Τα λουλούδια έπεσαν βροχή και ο καλλιτέχνης καθήλωσε με το πρόγραμμά του!

 

Μαζί τους εμφανίζονται ο Δήμος Αναστασιάδης αλλά και ο Νίκος Γκάνος!

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Fever G μας παρέχει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για τη νυχτερινή μας διασκέδαση. Αυτό το πρόγραμμα δεν αξίζει να το χάσετε!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Μαζωνάκης & Πάνος Κιάμος πραγματοποίησαν μία εκρηκτική πρεμιέρα στο Fever G!”

Leave a Reply