Γιώργος Λιβάνης | «Μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του και ετοιμάζει νέο hit

Dec 22, 2022 No Comments by

Ο Γιώργος Λιβάνης διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους στα επαγγελματικά του, καθώς «μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο του hit.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Fantasia», δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο, με το πρόγραμμά του να χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Παράλληλα, κάνει και solo live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως κάθε Πέμπτη στο «Casper» στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες γίνονται κάθε φορά sold out.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιβάνης είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μία δισκογραφική επιτυχία, μέσα από το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιανουαρίου, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Μετά το ανεβαστικό «Σεντόνι», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και τις playlists των clubs, ο Γιώργος Λιβάνης θα μας βάλει σε ερωτικά μονοπάτια, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ένα αγαπημένο ζεϊμπέκικο του παρελθόντος, το οποίο «απογειώνει» με την ερμηνεία του.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Λιβάνης | «Μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του και ετοιμάζει νέο hit”

Leave a Reply