Γιώργος Λιβάνης – «Έλα Απόψε»: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό video clip

Oct 25, 2019 No Comments by

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το νέο του τραγούδι «Έλα Απόψε», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή μικρού μήκους ταινία που γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα!

Το «Έλα Απόψε» είναι ένα αισθαντικό λαϊκό τραγούδι, με ethnic στοιχεία, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Σταύρος Παζαρέντζης και τους στίχους ο Άκης Μίσκος, ενώ αίσθηση προκαλεί και η φιλική συμμετοχή της αγαπημένης ερμηνεύτριας Αρετής Κετιμέ.

Μέσα από το music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης μας χαρίζει, μέσα σε 4 λεπτά, ένα ρομαντικό κινηματογραφικό ταξίδι στην  Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα. Οι γραφικές γειτονιές και δημοφιλή αξιοθέατα, όπως η γέφυρα του Βοσπόρου με την πανέμορφη θέα και την Αγία Σοφία στο background, καθώς και η πλατεία Ταξίμ, «ξετυλίγονται» στις οθόνες μας μέσα από πανοραμικές εικόνες!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Έλα Απόψε» ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού, με το music video να ξεπερνά μέσα σε δύο ημέρες τα 200.000 views στο YouTube, όπου παραμένει «καρφωμένο» στις μουσικές τάσεις.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Romeo», μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Χρήστο Ζωτιάδη, δίνοντας δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα, δημιουργώντας sold out βραδιές.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Λιβάνης – «Έλα Απόψε»: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό video clip”

Leave a Reply