Γιώργος Δασκουλίδης – Σαμπρίνα – Ελένη Καρουσάκη και γνωστός επιχειρηματίας μοιράζουν ασύλληπτα δώρα στους πελάτες! (Εικόνες)

Jan 21, 2020 No Comments by

Κάτι πρωτόγνωρο για τα νυχτερινά δρώμενα συμβαίνει εδώ και δύο μήνες στο νυχτερινό στέκι στην Πετρούπολη, που εμφανίζονται με τεράστια επιτυχία από τα τέλη Αυγούστου, ο Γιώργος Δασκουλίδης, με την Σαμπρίνα και την Ελένη Καρουσάκη.

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης “Bodega”, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τους στηρίζει με αγάπη όλους αυτούς τους μήνες, μοιράζει μοναδικά δώρα.

Δεν είναι λίγοι οι πελάτες, που εκτός του μοναδικού προγράμματος που παρουσιάζουν οι τρεις ερμηνευτές, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πανάκριβα δώρα, εκ των οποίων, ταξίδια στο εξωτερικό, τηλεοράσεις, κινητά και άλλα πολλά. Ευχαριστώντας για αυτό τόσο την επιχείρηση αλλά και τους τρεις καλλιτέχνες, που από την πρώτη στιγμή, ξετρελάθηκαν και υποστήριξαν την ιδέα αυτή του Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Δασκουλίδης – Σαμπρίνα – Ελένη Καρουσάκη και γνωστός επιχειρηματίας μοιράζουν ασύλληπτα δώρα στους πελάτες! (Εικόνες)”

Leave a Reply