Γιώργος Δασκουλίδης: Πόλος έλξης επωνύμων τραγουδιστών-φίλων του οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Πετρούπολη!

Oct 12, 2019 No Comments by

Η άφιξη του Γιώργου Δασκουλίδη, τη φετινή νυχτερινή σεζόν στο «Bodega» , έφερε νέο «άνεμο» διασκέδασης στην Πετρούπολη, μαζί με πάρα πολλούς επώνυμους συναδέλφους του.

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, υποδέχεται στο νυχτερινό στέκι, πολλούς γνωστούς συναδέλφους του και φίλους του πάνω από όλα, που σπεύδουν να τον απολαύσουν από κοντά, μαζί με τους Ελένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα!

Η επιλογή του επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη να «επενδύσει» στον Γιώργο Δασκουλίδη, αποδείχτηκε ολόσωστη, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το μαγαζί είναι sold out! Το «Bodega» με τον Γιώργο Δασκουλίδη , την Ελένη Καρουσάκη και τη Σαμπρίνα, έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης του κόσμου αλλά και επωνύμων, με τον Άγγελο Διονυσίου, τον Πέτρο Ίμβριο, τον Χρίστο Αντωνιάδη, τον Δημήτρη Γιώτη και άλλους, να σπεύδουν να το απολαύσουν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική του εταιρία «Real Music» και το νέο του τραγούδι, «Κορίτσι μου χαλάλι σου», που έχει αγαπηθεί ήδη από τον κόσμο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Δασκουλίδης: Πόλος έλξης επωνύμων τραγουδιστών-φίλων του οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Πετρούπολη!”

Leave a Reply