Γιώργος Γιαννιάς, Xρήστος Χολίδης & Ειρήνη Παπαδοπούλου στη συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα τους στο FIX Night Club| Guest Star η Άντζελα Δημητρίου! Το tralala.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει όσα συνέβησαν!

Dec 05, 2019 No Comments by

Γιώργος Γιαννιάς, o Χρήστος Χολίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου συναντούν την Άντζελα Δημητρίου και δημιουργούν ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την πρεμιέρα τους στις 6 Δεκεμβρίου, στο Fix Night Club, παραχώρησαν μία -εφ’όλης της ύλης- Συνέντευξη Τύπου και μίλησαν για την συνεργασία τους. Το tralala.gr ήταν εκεί!

Στην αρχή, τον λόγο πήρε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος μας διηγήθηκε το πως δημιουργήθηκε το σχήμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος έκανε ένα σχόλιο σε μία φωτογραφία του Γιώργου Γιαννιά. Τότε, ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος έδωσε την ιδέα για την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, μας αποκάλυψε πως το κανονικό του όνομα είναι “Γιάννιας”. Στην αρχή της καριέρας του, γνώρισε την Άντζελα και τον προέτρεψε να το αλλάξει για να “κάνει καριέρα”! Και έτσι έμεινε το Γιαννιάς.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, το “φιλαράκι” των Γιώργου Γιαννιά και του Χρήστου Χολίδη , όπως είπαν οι ίδιοι, συμπληρώνει το σχήμα με την λαμπερή της παρουσία και δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία.

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τρεις καλλιτέχνες, για τον Γιώργο που τον βοήθησε πολύ στα πρώτα βήματα του, για τον Χρήστο που αν και έχουν συναντηθεί πολλές φορές είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και για την Ειρήνη που την θεωρεί πολύ ταλαντούχα, με πολύ ωραία παρουσία.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Γιαννιάς, Xρήστος Χολίδης & Ειρήνη Παπαδοπούλου στη συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα τους στο FIX Night Club| Guest Star η Άντζελα Δημητρίου! Το tralala.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει όσα συνέβησαν!”

Leave a Reply