Γιορτές στην «Αυτοκίνηση 81»: Καίτη Γαρμπή – Χρήστος Μενιδιάτης – Alcatrash – Δημήτρης Σχοινάς

Dec 23, 2021 No Comments by

Η Καίτη Γαρμπή, ο Χρήστος Μενιδιάτης, οι Alcatrash και ο Δημήτρης Σχοινάς μας κλείνουν γιορτινά ραντεβού στην «Αυτοκίνηση 81», με τις εμφανίσεις τους που έχουν γίνει πόλος έλξης και sold out από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η «Αυτοκίνηση 81» θα υποδεχθεί το κοινό στις 24, 25, 26 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 1, 5, 7 και 8 Ιανουαρίου. Κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 6945253734.

Και την περίοδο των γιορτών, η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει δυνατά στα βόρεια προάστια της Αθήνας και η «Αυτοκίνηση 81» είναι το απόλυτο place-to-be!

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή, βάζει τη μοναδική υπογραφή της στην «Αυτοκίνηση 81», μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, λάμψη κι ομορφιά, παρασύροντας το κοινό με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της, τα no1 hits της και τις αισθαντικές  ερμηνείες της.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, δίνει άφθονο κέφι και δυνατές μουσικές στιγμές με την αυθεντική χροιά του, τις προσωπικές επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Οι Alcatrash, η πιo hot και ξεσηκωτική μπάντα της ελληνικής μουσικής, μας θυμίζει αγαπημένες 90’s επιτυχίες για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους.

Ο Δημήτρης Σχοινάς κάνει το opening του προγράμματος μ’ ένα δικό του πρωτότυπο concept, παίζοντας μουσική και τραγουδώντας.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιορτές στην «Αυτοκίνηση 81»: Καίτη Γαρμπή – Χρήστος Μενιδιάτης – Alcatrash – Δημήτρης Σχοινάς”

Leave a Reply