Γιάννης Πλούταρχος | Όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σοφίας Μπεκιάρη… Top5 @ OnAir!

Apr 01, 2021 No Comments by

Το καλύτερο παιδί της ελληνικής δισκογραφίας υποδέχτηκε η Σοφία Μπεκιάρη στην εκπομπή Top5 @ OnAir, σε μία από τις σπάνιες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις!

Ο Γιάννης Πλούταρχος αρχικά αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Μόνος Μου» και έχει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και στο concept του εντυπωσιακού video clip που το συνοδεύει.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το πως είναι η ψυχολογία του τώρα, εξηγώντας πως η πρώτη καραντίνα τον δυσκόλεψε πολύ, αλλά και για το πως διαχειρίζεται η οικογένεια του την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Έχουν γίνει πιο ουσιαστικές οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων κατά τη γνώμη του; Τι ρόλο παίζει η ζωγραφική στη ζωή του; Σε ποια ηλικία τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο;

Πως επέλεξε το τραγούδι «Ένας Θεός» με το οποίο και συστήθηκε στον κόσμο;

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στον γιο του Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Κακοσαίο. Πως σχολιάζει ο καλλιτέχνης την ενασχόληση του γιου του με το τραγούδι και ποια ήταν η συμβουλή που του έδωσε;

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε ο Γιάννης Πλούταρχος  στο ξεκίνημα της καριέρας του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κοίτα να δεις… ήταν τελείως διαφορετικά τα χρόνια τότε. Έπρεπε να δουλεύω σοβαρά για να ζήσω τον εαυτό μου σε δύο και τρεις δουλειές. Ένα μικρό διάστημα έκανα και τρεις δουλειές, όπως και πολλά παιδιά όχι μόνο εγώ. Έπρεπε λοιπόν να αφοσιωθώ πιο πολύ στο να βγάλω χρήματα για να μπορώ να ζήσω και λιγότερο στη μουσική. Δεν είχα το περιθώριο να πάω ωδείο, να μάθω ένα μουσικό όργανο, να κάνω μαθήματα φωνητικής. Δεν είχα τον χρόνο και την πολυτέλεια αυτή. Ας πούμε, μου άρεσε πολύ η υποκριτική και μάλιστα πίεσα τον Γιώργο να πάει σε δραματική σχολή και ευτυχώς το ανέλυσε στο μυαλό του και το έκανε. Η υποκριτική και το τραγούδι είναι “αδελφάκια”… σίγουρα θα την χρειαστεί.»

Ποιος είναι πρώτος άνθρωπος που θα έλεγε “ευχαριστώ” ο Γιάννης Πλούταρχος;

Τι λέει για τον ρόλο του στο House of Fame;

Aκούστε ολόκληρη την εκπομπή:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Πλούταρχος | Όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σοφίας Μπεκιάρη… Top5 @ OnAir!”

Leave a Reply