Γιάννης Πάριος – Γλυκερία στο BARAONDA MUSIC HALL | συνεχίζουν με επιτυχία και τη νέα χρονιά!

Jan 16, 2019 No Comments by

Συνάντηση αστεριών στο Baraonda Music Hall όπου ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία επιμένουν να συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους λέγοντας Μόνο Αγάπη!!! σε ένα πρόγραμμα που ενθουσιάζει.

Η Ελένη Βιτάλη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Σάσα Βαρδινογιάννη, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός με την Τερέζα Παναγιωτοπούλου και πολλοί ακόμη φίλοι των δυο καλλιτεχνών σπεύδουν να τους απολαύσουν στο Baraonda Music Hall.

Ο Γιάννης Πάριος στα καλύτερά του, προσφέρει ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε, προτρέποντας τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του έως το … ξημέρωμα. Μαζί του στα φωνητικά οι Ροδούλα Κουταλέλη, Ελένη Αλεξανδρή και Κώστας
Αναγνώστου

Η Γλυκερία, άμεση, δημιουργεί την δική της ατμόσφαιρα με δικά της τραγούδια αλλά και τραγούδια άλλων που έχει αγαπήσει ενώ στο πρόγραμμά της παρεμβάλλονται ντουέτα με τον Βασίλη Προδρόμου & τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές μας παρασύρουν με τις ερμηνείες τους και την παρουσία τους στη σκηνή σε όμορφα τραγούδια, δημιουργούν ένα κλίμα παρέας όπου όλοι τραγουδούν και διασκεδάζουν. Πολύ καλή στιγμή στο πρόγραμμά τους το αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, φόρο τιμής στον συνθέτη.

Στο BARAONDA MUSIC HALL το πρόγραμμα ξεκινά με την πολύ καλή Ελένη Αλεξανδρή με λίγα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο, την Χριστιάννα Γαλιάτσου και τον Βασίλη Προδρόμου.

Στα hightlight του προγράμματος ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία μαζί για πρώτη φορά αλλά οκαθένας εμφανίζεται με την δική του

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Πάριος – Γλυκερία στο BARAONDA MUSIC HALL | συνεχίζουν με επιτυχία και τη νέα χρονιά!”

Leave a Reply