Γιάννης Ξανθόπουλος – «Φεγγάρι» | Το νέο του τραγούδι & music video κυκλοφόρησε

Jan 15, 2024 No Comments by

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους τραγουδιστές, παρουσιάζει το νέο του single, «Φεγγάρι» και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το «Φεγγάρι» είναι το τέταρτο single του Γιάννη Ξανθόπουλου, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό κατακτώντας τη νίκη στο talent show «Rising Star» σε ηλικία 16 ετών (2017) κι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις του, τόσο solo, όσο δίπλα σε καλλιτέχνες όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Josephine, η Λένα Ζευγαρά και άλλοι. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη, στο «Φωταέριο».

Πρόκειται για ένα αισθαντικό τραγούδι για τον έρωτα, σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Μιχάλη Σταρρά, το οποίο ο ταλαντούχος τραγουδιστής «απογειώνει» με μία εξαιρετική ερμηνεία γεμάτη συναίσθημα.

Το «Φεγγάρι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έρχεται στις οθόνες μέσα από ένα κινηματογραφικό music video, που γυρίστηκε σε δάσος της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Ξανθόπουλος – «Φεγγάρι» | Το νέο του τραγούδι & music video κυκλοφόρησε”

Leave a Reply