Γιάννης Γρόσης | Backstage από το νέο του clip «Δεν Είσαι Αγάπη»

Nov 22, 2022 No Comments by

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, κερδίζει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με το νέο του single «Δεν Είσαι Αγάπη». Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video αποκαλύπτουν λίγη από τη «μαγεία» του τραγουδιού, που έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού.

Τα γυρίσματα του video, που κερδίζει τα βλέμματα στο YouTube, έγιναν σε ένα αρχοντικό σπίτι και σε δρόμους της Αττικής, με σκηνοθέτη τον Danny Ntarla, με τις σκηνές να εναλλάσσονται γρήγορα και με ένταση.

Ο Γιάννης Γρόσης, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, εμφανίζεται να καίει τις αναμνήσεις του από μία κοπέλα που τον πρόδωσε, ωστόσο, στο τέλος δεν καταφέρνει να εξαφανίσει κάθε της ίχνος και κρατά μία φωτογραφία τους στην τσέπη του, στην πλευρά της καρδιάς.

Εκτός από την επιτυχία του «Δεν Είσαι Αγάπη», που υπογράφουν ο Βασίλης Γαβριηλίδης στη μουσική και ο Δημήτρης Τσάφας στους στίχους, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Γρόσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και με τις live εμφανίσεις του, κάθε Δευτέρα, στο «Caretta» της Γλυφάδας, οι οποίες γίνονται sold out κάθε εβδομάδα.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Γρόσης | Backstage από το νέο του clip «Δεν Είσαι Αγάπη»”

Leave a Reply