Γιάννης Γρόσης – «Δεν Είσαι Αγάπη» | Το νέο του τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει!

Feb 06, 2023 No Comments by

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και παρουσιάζει το νέο single και music video «Δεν Είσαι Αγάπη».

Το «Δεν Είσαι Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Δημήτρη Τσάφα, το οποίο ο Γιάννης Γρόσης «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

To «Δεν Είσαι Αγάπη», ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στην προτίμηση του κοινού και στο ραδιοφωνικό Airplay. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 YouTube Views ενώ παράλληλα έχει κερδίσει και τα digital stores με χιλιάδες ακροάσεις.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Γρόσης, το μεγάλο ταλέντο που ξεχώρισε στο «X Factor» και κατέκτησε τη νίκη, κάνει τις Πέμπτες ξεχωριστές, με τις live εμφανίσεις του στο «Moniq» της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έγιναν αμέσως πόλος έλξης. Παράλληλα, ο Γιάννης Γρόσης, χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και στο «Ivory All day Concept» στην Λευκωσία της Κύπρου.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Γρόσης – «Δεν Είσαι Αγάπη» | Το νέο του τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει!”

Leave a Reply