Γιάννης Βαρδής: «Δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο»

Mar 28, 2019 No Comments by

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδοποιός και γιος του Αντώνη Βαρδή άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για την υπόθεση που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και αφορά τις ομοιότητες ενός τραγουδιού της Πάολα, με ένα του Νίκου Βέρτη που είχε γράψει ο πατέρας του.

Ο Γιάννης Βαρδής εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει σε αγωγή κατά των δημιουργών του τραγουδιού, ενώ ξεκαθάρισε και ποια είναι η σχέση του με την Πάολα.

«Θεωρώ ότι είναι αντιγραφή, είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει και ίσως να έπρεπε κιόλας. Δεν είμαι απλησίαστος, θα μπορούσε να με προσεγγίσει. Επί της ουσίας οριοθετώ, δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ από τη δική μου πλευρά και από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Βαρδής: «Δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο»”

Leave a Reply