«Γελάς» |Το νέο τραγούδι & Music Video του Νίκου Απέργη

May 20, 2023 No Comments by

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, «Γελάς»! Στο νέο του τραγούδι, ο ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ τους στίχους έγραψε μία εξίσου σπουδαία δημιουργός, η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Γελάς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από music video, είναι ένα pop, up tempo και γεμάτο θετική διάθεση τραγούδι, με το οποίο ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά του βήματα, με κομμάτια που αγαπά το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Η απόλυτα αισιόδοξη αύρα του «Γελάς» μεταφέρεται και μέσα από το music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία animation, καθώς και μία ευχάριστη έκπληξη!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» το κοινό και με τις live εμφανίσεις του, στο «Stage» της Θεσσαλονίκης, πλαισιωμένος από το επιτυχημένο σχήμα το οποίο γοήτευσε την Αθήνα, στη σκηνή του «Cabaret», τους προηγούμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Γελάς» |Το νέο τραγούδι & Music Video του Νίκου Απέργη”

Leave a Reply