Βασίλης Σκουλάς – «Κερί Αναμμένο» | Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Mar 15, 2023 No Comments by

Ο Βασίλης Σκουλάς επιστρέφει στο υπερεπιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και ερμηνεύει το «Κερί Αναμμένο», με το οποίο ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας δίνουν συνέχεια στα ξεχωριστά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει.

Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» χαρίζει τη μοναδική του ερμηνεία σ’ ένα εξομολογητικό single γεμάτο έντονο συναίσθημα, το οποίο τηλεοπτικά συνοδεύει τον πολυαναμενόμενο γάμο Αντώνη – Μαρίνας.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βασίλης Σκουλάς «ντύνει» με τη φωνή του τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο ζευγάρι της επιτυχημένης σειράς του Alpha, καθώς την προηγούμενη σεζόν ερμήνευσε «Τα Αντίθετα» που ήταν αφιερωμένα στον έρωτά τους.

Το «Κερί Αναμμένο» δίνει συνέχεια στον κύκλο τραγουδιών της φετινής σεζόν, μετά τα «Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.

Δείτε το lyric video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Βασίλης Σκουλάς – «Κερί Αναμμένο» | Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»”

Leave a Reply