Βασίλης Κόλλιας | Ο νέος καλλιτέχνης κυκλοφορεί το πρώτο του single!

Jan 03, 2020 No Comments by

Βασίλης Κόλλιας! Νέος, ελπιδοφόρος ερμηνευτής, με προσωπικό μουσικό στίγμα και μια υπέροχη λαϊκή φωνή, η οποία καταχειροκροτείται στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Η πετυχημένη διαδρομή του επισφραγίζεται αυτή την εποχή, με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού single με τίτλο “Θα ‘ρθουν Στιγμές” σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του ίδιου.

Την κυκλοφορία του πρώτου single του Βασίλη Κόλλια με τίτλο “Θα ‘ρθουν Στιγμές” ακολούθησε η οπτικοποίηση του video clip υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου στο είδος σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στις live μουσικές σκηνές (Ιερά Οδός, Gazilive, Acro Club) που διατηρεί ο Όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, με τον οποίο ο Βασίλης Κόλλιας έχει μια στενή όσο και επιτυχημένη συνεργασία.

Ο Βασίλης Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε νομικά, καθώς και μουσική (έγχορδα μουσικά όργανα) από την ηλικία των 7 ετών, έχοντας ως πρότυπο και κίνητρο τον μεγαλύτερο αδερφό του Δημήτρη, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος, ο οποίος είχε ξεκινήσει ήδη μουσικές σπουδές εκείνη την περίοδο.
Από τα παιδικά του χρόνια συμμετείχε σε χορωδίες και έλαβε μέρος σε πλήθος μουσικών παραστάσεων, όπου διακρινόταν για το ιδιαίτερο χάρισμα του στο τραγούδι και τη δεξιοτεχνία του στα μουσικά όργανα.
Στην εφηβική ηλικία ξεκίνησε τη σύνθεση των δικών του τραγουδιών (στίχο και μουσική), καθώς παράλληλα και τις πρώτες ερασιτεχνικές μουσικές παραγωγές του, οι οποίες συνεχίζονται ως και σήμερα σε επαγγελματικό πια επίπεδο.
Συστήθηκε στο μουσικό κοινό της Θεσσαλονίκης το 2018, με εμφανίσεις που επιμελήθηκε ο ίδιος, δίνοντας για πρώτη φορά το προσωπικό του καλλιτεχνικό στίγμα.
Το ιδιότυπο μουσικό του ύφος, η φωνητικής του χροιά και η εκλεπτυσμένη σκηνική του παρουσία έκαναν τον Βασίλη Κόλλια να ξεχωρίσει από νωρίς με αποτέλεσμα να γίνει μήλο της έριδος για τις Αθηναϊκές σκηνές.

Ο Βασίλης Κόλλιας συνεχίζει. Αυτή η περίοδος τον βρίσκει τον καλλιτέχνη σε δημιουργικό οίστρο προετοιμασιών, καθώς ήδη ηχογραφεί τα επόμενα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσει, σε στίχο και μουσική του ίδιου, ενώ από την άλλη επιμελείται προσεχτικά το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει, τέλη Ιανουαρίου 2020, στο Αθηναϊκό κοινό.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Βασίλης Κόλλιας | Ο νέος καλλιτέχνης κυκλοφορεί το πρώτο του single!”

Leave a Reply