Βαλάντης- Βασίλης Σαλέας: Μία μουσική συνάντηση με φιλανθρωπικό «άρωμα» και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Mar 18, 2019 No Comments by

Ακούγοντας τον ήχο από το κλαρίνο του σπουδαίου σολίστ Βασίλη Σαλέα, και τη συγκλονιστική ερμηνεία του Βαλάντη, στο «Απορώ», δεν μπορείς να μην ανατριχιάσεις! Μία σπουδαία μουσική συνάντηση επί σκηνής, που κορυφώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όπου οι δύο καλλιτέχνες, έδωσαν το δυναμικό παρών τους, σε μία φιλανθρωπική βραδιά που έγινε σε κέντρο των Αθηνών, με σκοπό τη στήριξη ενός συνανθρώπου μας. Ο Βαλάντης, που έχει αποδείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε τέτοιου είδους θέματα, στηρίζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη, με όποιο τρόπο μπορεί, θέλησε με τη φωνή του… να βοηθήσει τον σημαντικό αυτό σκοπό. Φανερά συγκινημένος από τη συνάντησή του με τον Βασίλη Σαλέα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τα έντονα συναισθήματά του.

«Άλλο ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα…! Να με συνοδεύσει με τη μαγική ερμηνεία του στο κλαρίνο ο μέγιστος Βασίλης Σαλέας σε ένα τραγούδι αγαπημένο που τη μουσική την έχει γράψει ο Β.Σαλέας και στίχους ο υπέρτατος Γιάννης Πάριος… «Απορώ»….», έγραψε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής, που αυτή την περίοδο κάνει ένα επιτυχημένο winter live tour ανά την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι «Απωθημένα», που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Δείτε videos ΕΔΩ.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Βαλάντης- Βασίλης Σαλέας: Μία μουσική συνάντηση με φιλανθρωπικό «άρωμα» και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!”

Leave a Reply