Αφεθείτε στη μαγεία του “Επικίνδυνα” με τον STAN Αντιπαριώτη!

Jun 26, 2023 No Comments by

Ο STAN Αντιπαριώτης, με το νέο του hit “Επικίνδυνα” μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και ενθουσιασμό, που θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα ήχου με την εντυπωσιακή παρουσία του, ο STAN Αντιπαριώτης, με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει, δημιουργεί ένα αληθινό μουσικό αριστούργημα που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα. Η ενέργεια που εκπέμπει και τα ενθουσιώδεις χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν τους ακροατές σε μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή συναυλιακή εμπειρία μέσα από πλάνα που επιμελήθηκε ο Kirill Samaritis, από την περιοδεία του “Endless Summer”.

Το πρώτο single από τον πολυαναμενόμενο δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, “Επικίνδυνα”, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ταλέντο του STAN. Αφεθείτε στον ήχο του, να σας ταξιδέψει μέσα από μια μοναδική μουσική εμπειρία και να σας συντροφεύσει σε κάθε καλοκαιρινή σας στιγμή. Οι στίχοι και η μουσική του “Επικίνδυνα” υπογράφονται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη μαζί με τον Γιάννη Κερμανίδη.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αφεθείτε στη μαγεία του “Επικίνδυνα” με τον STAN Αντιπαριώτη!”

Leave a Reply