Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision

Dec 12, 2018 No Comments by

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, αλλά οι χώρες ξεκινούν από τώρα τις προετοιμασίες τους για την επερχόμενη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ τον Μάιο του 2019.

Η Κύπρος γνωρίζει πως θα είναι πάνω της στραμμένα όλα τα φώτα μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, όπου μπορεί να έχασε στην κόψη του νήματος το βραβείο, είναι όμως η συμμετοχή που έκανε επιτυχία και θα μείνει!

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι η κυπριακή τηλεόραση είχε επιλέξει τρία τραγούδια για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στο Ισραήλ. Τελικά από τα τρία επιλέχθηκε ένα και όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στη Φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο θα λέγεται Replay.

Είναι pop dance, που υπογράφει ο Alex και θα το σκηνοθετήσει η Sasha Jean– Baptiste που ήταν οι άνθρωποι που δούλεψαν για το Fuego.

Τα σενάρια από το νησί της Αφροδίτης κάνουν λόγο για τον Βαγγέλη Κακουριώτη, ενώ υπάρχουν και αρκετοί υποστηρικτές που αναφέρουν το όνομα της Τάμτα.

Εκπρόσωποι της κυπριακής τηλεόρασης αναμένεται να ταξιδέψουν μάλιστα στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να κάνουν ραντεβού με την Τάμτα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Το ΡΙΚ, όπως και πέρσι, καταθέτει μία ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει συνθέτη και χορογράφο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision”

Leave a Reply