Αποστολία Ζώη: «Η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτό με τη Demy!»

Feb 08, 2019 No Comments by

Στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε λίγο πριν κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο στο «Ζητείται Ψεύτης», η δημοφιλής τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Demy που συζητήθηκε έντονα στα μέσα. Με απόλυτη ειλικρίνεια η τραγουδίστρια δήλωσε ότι όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα παραποίησης των λεγόμενών της και πως ανήκουν στη φαντασία.

«Η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτό με τη Demy. Με πήρε, καλή ώρα, μία δημοσιογράφος φίλη που έχουμε μία καλή σχέση και με ρώτησε τι ακριβώς έγινε. Της είπα και αποφάσισε να βγει στην εκπομπή που είναι και να πει τη δική της εκδοχή. Ενώ της είχα πει ακριβώς τι είχε γίνει. Οπότε όλο αυτό άρχισε να παίρνει μια άλλη διάσταση, χάθηκε μία ωραία σχέση και μία άλφα εμπιστοσύνη και μετά ξέφυγε. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει για σένα ό,τι θέλει. Έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ υπέρ του εξωδίκου. Είναι κάτι πάρα πολύ διαδικαστικό, αλλά έτσι προστατεύεσαι. Αν δεν αντιδράς ποτέ σε οτιδήποτε λέγεται για σένα, μετά λένε «δε θα πει τίποτα μωρέ, ας γράψω και κάτι παραπάνω»»

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποστολία Ζώη: «Η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτό με τη Demy!»”

Leave a Reply