Αποστολία Ζώη | «Δεν θα ξαναέμπαινα στο Nomads, δεν θα έβαζα ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν λόγο»!

Jan 08, 2020 No Comments by

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε η Αποστολία Ζώη και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο, για τη συνεργασία της με τον Νίνο αλλά και για την ταλαιπωρία που υπέστη στο Nomads!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο που σταμάτησα και δεν υπήρξε άνθρωπος από τη δουλειά που να με πήρε τηλέφωνο και να μη μου είπε τι κάνω, γιατί σταματάω…Το θεώρησαν όλοι πολύ μεγάλο λάθος. Εγώ το θεώρησα ένα τεράστιο δώρο επειδή δεν θα είχα καθόλου κουράγιο για μετά. Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Νίνο, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον Νίνο έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Είναι πάρα πολύ αληθινός, όμως, μερικές φορές, αν δεν τον γνωρίζεις υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσεις τον τρόπο του. Αν τον γνωρίσεις όμως, λες πόσο ευθύς και παρορμητικός είναι».

Όταν η κουβέντα πήγε στο Nomads, η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε πως «Δεν θα ξαναέμπαινα στο Nomads, έχω καταπονήσει πολύ τον εαυτό μου. Είχα πάρα πολλά προβλήματα υγείας στην πορεία. Δεν μπορούσε να φανταστεί το μυαλό μου πόσο σκληρό ριάλιτι θα είναι και δεν θα έβαζα ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν λόγο. Να μπορεί κάποιος να φτιάξει όπως θέλει μια εικόνα για εμένα και να μην ορίζω ουσιαστικά εγώ αυτό που είμαι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποστολία Ζώη | «Δεν θα ξαναέμπαινα στο Nomads, δεν θα έβαζα ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν λόγο»!”

Leave a Reply