Αντώνης Ρέμος x Mente Fuerte – «Πόσο Θέλω» | Η συνεργασία κορυφής κυκλοφορεί!

Jul 13, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία κορυφής και παρουσιάζουν το τραγούδι «Πόσο Θέλω», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι, που συνδυάζει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και αποκαλύπτει την χημεία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Το «Πόσο Θέλω», που θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του Αντώνη Ρέμου, έγινε αμέσως no1 στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες, ενώ σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video του.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Νίκος Γρίτσης και Mente Fuerte, ενώ την παραγωγή έκαναν ο Γιώργος Κυβέλλος και οι Beyond.

Παράλληλα, το «Πόσο Θέλω» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό μέσα από τις συναυλίες τους. Ο επόμενος σταθμός τους είναι η Αθήνα (3 Ιουλίου, θέατρο Πέτρας) και ακολουθούν η Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), η Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου) και η Χαλκιδική (9 Αυγούστου).

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος x Mente Fuerte – «Πόσο Θέλω» | Η συνεργασία κορυφής κυκλοφορεί!”

Leave a Reply