Αντώνης Ρέμος – «Χίλια Σπίρτα» | Η νέα του επιτυχία & music video κυκλοφορεί!

Nov 27, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται με «Χίλια Σπίρτα» επιτυχίας! Το νέο του τραγούδι και music video αποτελούν προπομπούς του καινούργιου του album, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε λίγες εβδομάδες.

Το «Χίλια Σπίρτα» είναι ένα δυναμικό, εξωστρεφές τραγούδι, με την ιδιαίτερη χροιά του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή, το οποίο έσπασε το κατεστημένο, αφού πριν καν πριν καν κυκλοφορήσει και μέσα σε μόλις 24 ώρες, βρέθηκε στο no1 των ημερήσιων ραδιοφωνικών μεταδόσεων σε όλη την Ελλάδα, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, δύο μοναδικοί δημιουργοί με τους οποίους ο ίδιος έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Χίλια Σπίρτα» συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής music video. Σε αυτό βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο πλαισιωμένο από μουσικούς από διάφορα ωδεία, τη στιγμή που ένα ζευγάρι χορευτών μεταφέρει μέσα από τις κινήσεις του την ιστορία μιας ναρκισσιστικής σχέσης. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Σύντομα, ο Αντώνης Ρέμος θα μοιραστεί μαζί μας και το νέο του album, σε μία αντισυμβατική κυκλοφορία – έκπληξη!

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος – «Χίλια Σπίρτα» | Η νέα του επιτυχία & music video κυκλοφορεί!”

Leave a Reply