Αντώνης Ρέμος | Τα συγκινητικά του λόγια για την Μελίνα Ασλανίδου και το ντουέτο τους επί σκηνής!

Feb 17, 2020 No Comments by

Με συγκινητικά λόγια μίλησε ο Αντώνης Ρέμος για την Μελίνα Ασλανίδου κατά τη διάρκεια της sold out συναυλίας του το βράδυ της Τετάρτης στο στάδιο του Tae Kwon Do. Η τραγουδίστρια ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που έκαναν ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, πρωταγωνιστώντας σε μία από τις εκπλήξεις της εντυπωσιακής βραδιάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, που ξεκίνησε με το πρόσφατο hit «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και περιελάμβανε τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του. Ειδικά για τη συναυλία της Αθήνας, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος ΠυροβολάκηςΜελίνα ΑσλανίδουΜαντώ και Καίτη Γαρμπή.

«Ξέρετε, κάποια πράγματα είναι γραμμένα στη μοίρα. Εγώ με αυτό το κορίτσι βρεθήκαμε μοιραία. Η Μελίνα έχει μεγαλώσει στην Γερμανία, είναι κι αυτή από τη Βόρεια Ελλάδα, από τα δικά μου τα μέρη…», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος για τα στοιχεία που τον ενώνουν με τη συνάδελφό του, την οποία χαρακτήρισε ως «μία από τις ωραιότερες φωνές της Ελλάδας, με περίσσευμα καρδιάς».

Στη συνέχεια, οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Τετάρτη Βράδυ», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, που κυκλοφόρησε το 2013 και παραμένει ένα από τα αγαπημένα ερωτικά τραγούδια του κοινού.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος | Τα συγκινητικά του λόγια για την Μελίνα Ασλανίδου και το ντουέτο τους επί σκηνής!”

Leave a Reply