Αντώνης Ρέμος – «Πάντα & Ποτέ vol I» | Το νέο του album κυκλοφορεί!

Dec 23, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το νέο του album «Πάντα & Ποτέ vol I», σε μία ιδιαίτερη και αντισυμβατική κυκλοφορία, καινοτομώντας δισκογραφικά για ακόμα μία φορά!

Το «Πάντα & Ποτέ vol I», το πρώτο album του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή εδώ και 7 χρόνια, είναι μία πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά, με 10 τραγούδια που έχουν γράψει εμπνευσμένοι δημιουργοί, σε παραγωγή του Γιώργου Κυβέλλου.

Το tracklist περιλαμβάνει τη νέα μεγάλη του επιτυχία «Χίλια Σπίρτα», που μέσα σε 20 ημέρες έχει κατακτήσει την κορυφή στις ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα, άλλα 5 νέα τραγούδια (τα «Αδιάβαστα Μηνύματα», «Ρωτάνε», «Πάντα Και Ποτέ», «Το Ρίσκο» και «Φοβάμαι»), τις 4 ήδη κυκλοφορημένες μεγάλες επιτυχίες «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω», «Πόσο Θέλω» με τον Mente Fuerte και το ντουέτο «Μια Προσευχή» με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Το «Πάντα & Ποτέ vol I», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αποτελεί το πρώτο μέρος από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Ρέμου, η οποία θα ολοκληρωθεί με το δεύτερο μέρος του album τη νέα χρονιά.

To album  τις επόμενες ημέρες, τα 5 νέα τραγούδια θα «ανέβουν» στο YouTube.

Δείτε την YouTube playlist:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος – «Πάντα & Ποτέ vol I» | Το νέο του album κυκλοφορεί!”

Leave a Reply