Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις για 1 μήνα!

Mar 31, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος «μαγεύει» με τη νέα του επιτυχία «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έγινε από την πρώτη στιγμή ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα υπερεπιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ενώ το music video που το συνοδεύει σκαρφάλωσε αμέσως στα top trends του YouTube.

Παράλληλα, ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ημερήσιων μεταδόσεων για 1 μήνα (28-02-2023 εώς 28-03-2023), σύμφωνα με τα στοιχεία MediaInspector.

Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής και συναντά για ακόμα μία φορά τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις για 1 μήνα!”

Leave a Reply