Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Φωτογραφίες από την ηχογράφηση της νέας του επιτυχίας! | Στο studio με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη & τον Νίκο Μωραΐτη

Jan 26, 2023 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη και παρουσιάζει το «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής.

Παράλληλα συναντά, για ακόμα μία φορά, τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με τον οποίο έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες. 

Το «Να Ξαναμετρήσω», σε παραγωγή Γιώργου Κυβέλλου, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, το τραγούδι έχει ήδη συνεπάρει το κοινό, καθώς ο Αντώνης Ρέμος το ερμηνεύει στις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Νοx».

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Φωτογραφίες από την ηχογράφηση της νέας του επιτυχίας! | Στο studio με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη & τον Νίκο Μωραΐτη”

Leave a Reply