Αντώνης Ρέμος – «Αδιάβαστα Μηνύματα» | Η νέα επιτυχία από το album «Πάντα & Ποτέ volume I»

Jun 17, 2024 No Comments by

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία από το πρόσφατο άλμπουμ του «Πάντα & Ποτέ volume I» , το τραγούδι «Αδιάβαστα Μηνύματα».

Το «Αδιάβαστα Μηνύματα» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι για όλες εκείνες τις προσπάθειες επικοινωνίας που έπεσαν στο κοινό. Τη μουσική έγραψαν ο Δημήτρης Κοντοπουλός και οι Arcade και τους στίχους ο Δημήτρης Κοντοπουλός, οι Arcade και η Ελένη Γιαννατσούλια. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Τα «Αδιάβαστα Μηνύματα» είναι ένα από τα νέα τραγούδια που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό μέσα από το «Πάντα & Ποτέ volume I», το πρώτο άλμπουμ της Αντώνη Ρέμου εδώ και 7 χρόνια. Το τραγούδι συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του άλμπουμ, μετά τα «Ρωτάνε» και «Χίλια Σπίρτα» που έγινε χρυσό σε πωλήσεις και κατέκτησε το no1 του ραδιοφωνικού airplay πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, καθώς και τα πλατινένια «Όταν Σε Ρωτήσανε» και « Πόσο Θέλω» (με τον Mente Fuerte) και το χρυσό «Να Ξαναμετρήσω» .

Το «Πάντα & Ποτέ volume I» διατίθεται σε όλες τις streaming πλατφόρμες, καθώς και μια limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set στα φυσικά καταστήματα. Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια με bonus κομμάτι το «Ίλιγγος» , ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και την κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε άλλα αντίτυπα υπάρχει ένα χρυσό εισιτήριο με το Το οποίο ο κάτοχος του θα παρακολουθήσει ένα αποκλειστικό live του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντώνης Ρέμος – «Αδιάβαστα Μηνύματα» | Η νέα επιτυχία από το album «Πάντα & Ποτέ volume I»”

Leave a Reply