Ανδριάνα Μπάμπαλη: “Δεν μ’αρέσει η αναγνωρισιμότητα καθόλου”!

Feb 04, 2017 No Comments by

Οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ανδριάνα Μπάμπαλη μίλησε για τη καριέρα της λέγοντας το εξής: “Είμαι λίγο πιο κλειστός άνθρωπος και δεν μ’αρέσει να εκτίθεμαι πολύ. Δεν μ’αρέσει η αναγνωρισιμότητα καθόλου, αυτό έγινε χωρίς να το επιδιώξω αλλά έγινε. Είμαι πολύ κακή στις δημόσιες σχέσεις, υπήρξα ανέκαθεν και δεν διορθώνομαι φαίνεται με τίποτα”.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε για το αν προγραμματίζει τι θα κάνει στο μέλλον: “Τώρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σχέδια, γιατί η πραγματικότητα δυστυχώς δεν βοηθάει στο να κάνεις αυτά που έχει στο μυαλό σου, είναι πιο βραχυπρόθεσμα τα σχεδία, τι θα κάνεις αυτό το 6μήνο δεν βλέπουμε και πολύ μακριά. Νομίζω ότι είμαι ρεαλιστής άνθρωπος, για να είσαι αισιόδοξος αυτή τη περίοδο πρέπει να σαι λίγο εκτός πραγματικότητας”.

Η κρίση σε τι την έχει επηρεάσει όμως; Η ίδια λέει: “Στα πάντα, νομίζω ότι είναι μια πολύ κακή εποχή, είναι τα χειρότερα χρόνια”. Για το ποιος φταίει σχολιάζει: “Όλοι φταίνε με το μερίδιο τους ο καθένας και ο κόσμος φταίει και γενικότερα η νοοτροπία. Θεωρώ λίγο ανώριμο το λαό μας αν και η ανωριμότητα του είναι μέρος της γοητείας του αλλά καιρός να ενηλικιωθούμε”.

Ακόμα μίλησε για το αν ένας καλλιτέχνης πρέπει να παίρνει θέση σε πολιτικά θέματα: “Αν αυτό που υπερασπίζεται είναι η στάση ζωής του ναι, αν είναι ένα κόμμα που έχει οφέλη όχι”.

Τέλος αναφέρθηκε και στα talent shows και στο θα τη βλέπαμε στη θέση του κριτή απαντά: “Δεν το έχω σκεφτεί! Νομίζω ότι πάνε στα παιχνίδια λίγο πιο εμπορικά πρόσωπα. Ο Κώστας Μακεδόνας δεν ήταν ποτέ πρόσωπο που έβγαινε στις τηλεοράσεις. Είναι ένας καλός τραγουδιστής με μεγάλη καριέρα δικαιούται να το κάνει αυτό. Θα με ενδιέφερε να γράψω ένα δίσκο για ένα νέο πρόσωπο που θα με ενδιέφερε, τέτοια πράγματα με ενδιαφέρουν πιο παραγωγικά”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ανδριάνα Μπάμπαλη: “Δεν μ’αρέσει η αναγνωρισιμότητα καθόλου”!”

Leave a Reply