Αναστασία | Οι “Αμαρτίες” της ήταν το Νο1 τραγούδι στα ραδιόφωνα για το 2022!

Jan 17, 2023 No Comments by

Με το «δεξί» μπήκε η χρονιά για την Αναστασία, μιας και είδε το πρώτο single της καριέρας της «Αμαρτίες» να φιγουράρει στην 1η θέση του ετήσιου Official Airplay Chart 200 by Mediainspector.

Η 19χρονη λαϊκή τραγουδίστρια κατάφερε με το ντεμπούτο single της να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να κατακτήσει το Νο1 τραγούδι της χρονιάς στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό chart. Το viral τραγούδι του 2022 βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι για 6 εβδομάδες στο Νο1 του ραδιοφωνικού airplay, ενώ παρέμεινε στο Top10 για 30 συνεχόμενες εβδομάδες σπάζοντας ρεκόρ παραμονής στο chart για πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια.

Οι «Αμαρτίες» σε στίχους & μουσική των Γιώργου Καλογεράκου & Daphne Lawrence που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2022, έχουν ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 27,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα 11 εκατομμύρια streams στο Spotify, με το single να έχει γίνει και τετραπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις οδεύοντας με γοργούς ρυθμούς προς την διαμαντένια απονομή.

Παράλληλα, στο ετήσιο ραδιοφωνικό chart και πιο συγκεκριμένα στη θέση Νο30 θα συναντήσουμε και το δεύτερο single της Αναστασίας με τίτλο «Λίγο Λίγο» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022.

Μέσα στο 2023 η Αναστασία αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ αυτήν την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον Βοτανικό, στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη.

Δείτε ξανά το βίντεο κλιπ του «Αμαρτίες» στο YouTube:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αναστασία | Οι “Αμαρτίες” της ήταν το Νο1 τραγούδι στα ραδιόφωνα για το 2022!”

Leave a Reply