Αναστασία | Οι “Αμαρτίες” της έγιναν το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας

Apr 07, 2023 No Comments by

Οι “Αμαρτίες” της έγιναν το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας

Το ντεμπούτο single της Αναστασίας «Αμαρτίες» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2022 είναι επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι με διαμαντένια απονομή, στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας.

Οι «Αμαρτίες» σε στίχους & μουσική των Γιώργου Καλογεράκου & Daphne Lawrence άγγιξαν πριν από λίγες μέρες τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων Spotify streams προερχόμενα από την Ελλάδα, ξεπερνώντας έτσι τις τετραπλά πλατινένιες πωλήσεις και φτάνοντας αισίως στη διαμαντένια απονομή – κάτι το οποίο έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο τραγούδια της τραπ & ραπ σκηνής στην χώρα. Συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο το τραγούδι μετράει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται για 444 συνεχόμενες μέρες στο Top200 του Spotify Greece Chart, ενώ στο YouTube ξεπερνάει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

Οι διαμαντένιες «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν επίσης στις αρχές του χρόνου το Νο1 τραγούδι της χρονιάς στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό chart σύμφωνα με το Official IFPI Year End Chart by Mediainspector.

Το πρώτο ολοκληρωμένο album της Αναστασίας θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και θα περιλαμβάνει ανάμεσα στα ολοκαίνουργια τραγούδια της τα hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» αλλά και την τελευταία της επιτυχία της «Μη Μιλάς» που σαρώνει ήδη στα charts.

Δείτε ξανά το βίντεο κλιπ του «Αμαρτίες» στο YouTube:

Δείτε το βίντεο κλιπ για το ολοκαίνουργιο single της Αναστασίας «Μη Μιλάς»:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αναστασία | Οι “Αμαρτίες” της έγιναν το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας”

Leave a Reply