Αλεξάνδρα Μπουνάτσα | Το νέο της Album «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» κυκλοφόρησε

Dec 16, 2023 No Comments by

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έχει γενικό τίτλο «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» και τρίτο σε σειρά, αφού έχει ακόμα δύο δίσκους στο ενεργητικό της με το συγκρότημα Les Au Revoir.

Μέσα από τα 10 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, μας καλωσορίζει στον δικό της μουσικό κόσμο. Ένα μικρό λεύκωμα ιστοριών και συναισθημάτων των τελευταίων δέκα χρόνων. Με εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή, θα ταξιδέψουμε στην ανατολή, τη δύση, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Το album σε προτρέπει να χορέψεις με το «Ένα γύρο τον κόσμο» και το «Luna Rossa», να χωρίσεις με το «Μεσάνυχτα» και το «Μη με κοιτάς», να ερωτευτείς με το «Τα πάντα μου» και το «Στον κόσμο τίποτα άλλο», να ταυτιστείς με το «Ο ήρωάς μου» και το «Κομμένα φτερά», να πονέσεις με το «Όπιο»… Θέλει να σου δώσει κουράγιο να τα καταφέρεις, σε όποιον στόχο έχεις θέσει, γιατί η ίδια η δημιουργία αυτών των δέκα τραγουδιών είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και αγάπης!

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οπτικοποιημένο το τραγούδι «Καλού Κακού», που είναι το νέο ραδιοφωνικό single του album. Είναι ένα τραγούδι σε electro swing ρυθμό που συνδυάζει τον φρέσκο νεανικό ήχο με το μπουζούκι σε μια διαφορετική μορφή απ’ ότι το έχουμε συνηθίσει.

Για ακόμη μία φορά η Αλεξάνδρα μας παρουσιάζει ένα κοινωνικού χαρακτήρα τραγούδι, το οποίο θίγει τη ματαιοδοξία, την επιρροή που ασκούν τα social media στον άνθρωπο, τα πρότυπα ζωής που μας επιβάλλονται, την έλλειψη ενσυναίσθησης και κριτικής σκέψης. Στο «Καλού Κακού» ακούγονται στίχοι από το ποίημα της Καλλιόπης Κακλαμάνη «Ευκαιρία». Στο video του τραγουδιού συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον σκηνοθέτη Πέτρο Σκούτα και παρέα διακωμωδούν τα πρότυπα ομορφιάς της σύγχρονης κοινωνίας, δίνοντας το δικό τους μήνυμα υπέρ του να είσαι απλά «Εσύ»!

Δείτε την YouTube album playlist:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αλεξάνδρα Μπουνάτσα | Το νέο της Album «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» κυκλοφόρησε”

Leave a Reply