Αλεξάνδρα Μπουνάτσα | Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι & music video «Μεσάνυχτα»

Jul 12, 2023 No Comments by

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα επιστρέφει δισκογραφικά, με καλοκαιρινή διάθεση και με το νέο της single «Μεσάνυχτα» θέλει να μας παρασύρει σε ρυθμούς rumba – flamenco, τραγουδώντας για τα τερτίπια του έρωτα μετά τον χωρισμό!

Σε αυτό το νέο της δημιουργικό βήμα, η ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια υπογράφει τους στίχους, ενώ στη σύνθεση της μουσικής συνεργάζεται με τον Κώστα Καραμήτσο που τον γνωρίζουμε από τους Les Au Revoir.

Το «Μεσάνυχτα» πραγματεύεται την αιώνια μάχη πρώην εραστών με θύμα αυτή την φορά τον άνδρα που δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Μουσικά είναι ένα δυναμικό χορευτικό τραγούδι με έντονα στοιχεία latin, με χαρακτηριστικές flamenco κιθάρες και πλούσια πνευστά, που σκοπεύουν να κερδίσουν και τον πιο δύσπιστο ακροατή.

Το «Μεσάνυχτα» έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων και των παραισθήσεων, μέσα από το video clip του, που μεταφέρει άρτια σε αισθητική την ιστορία του τραγουδιού. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Σκούτας, ενώ συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Σκαρμέας.

Φέτος το καλοκαίρι αφεθείτε στην ερμηνεία της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα και στη μαγεία που κρύβουν τα «Μεσάνυχτα»!

Δείτε το video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αλεξάνδρα Μπουνάτσα | Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι & music video «Μεσάνυχτα»”

Leave a Reply