Ακόμα μια επιβεβαίωση του Tralala: Νίκος Βέρτης και Βαγγέλης Κακουριώτης συνεργάζονται για νέο τραγούδι

Dec 01, 2018 No Comments by

Το είχατε διαβάσει πρώτοι στο Tralala και για ακόμα μια φορά το νούμερο 1 μουσικό site επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ του, δίνοντας πάλι στο κοινό του ένα αποκλειστικό νέο, ασχέτως αν μετά διάφορα sites έσπευσαν να αναπαράγουν την είδηση, χωρίς πηγή κι ας επρόκειτο για αποκλειστικό του Tralala!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες ο Νίκος Βέρτης έχει γράψει τραγούδι για τον Βαγγέλη Κακουριώτη και σύμφωνα με πληροφορίες από τη δισκογραφική του εταιρεία αυτό ισχύει.

Panik Records:

Τη δισκογραφική του επιστροφή ετοιμάζει το απόλυτο pop icon, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του τραγούδι που θα έχει την υπογραφή του Νίκου Βέρτη!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, με το μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό και τις φανατικές θαυμάστριες, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη στις live εμφανίσεις του, τόσο προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, όσο και τώρα στο «YTON» της Αθήνας.

Παρουσιάζοντας το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο album του, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Βέρτη, που σπάνια γράφει τραγούδια σε άλλους συναδέλφους του και πρώτη φορά δίνει κομμάτι σε pop καλλιτέχνη!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ακόμα μια επιβεβαίωση του Tralala: Νίκος Βέρτης και Βαγγέλης Κακουριώτης συνεργάζονται για νέο τραγούδι”

Leave a Reply