Αδάμ Τσαρούχης feat. Μιρέλα Πάχου «Αναμνήσεις» | Το νέο τους τραγούδι κυκλοφόρησε!

Sep 02, 2023 No Comments by

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου ενώνουν τις φωνές τους στις «Αναμνήσεις», ένα ντουέτο που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρόκειται για ένα αισθαντικό τραγούδι με jazz ακούσματα που θα αποτελέσει το ιδανικό soundtrack των καλοκαιρινών μας απογευμάτων!

Σε στίχους και μουσική του ξεχωριστού Ανδρέα Λάμπρου, το ντουέτο βρίσκει τους δύο καλλιτέχνες στα καλύτερα τους να μας τραγουδούν:

 

«Έλα ξανά και δώσ’ μου στιγμές,
Γύρνα εδώ και κάνε το σήμερα χθες.

 

Αναμνήσεις, έχω στην καρδιά μου,
Που δεν είσαι, μες την αγκαλιά μου,
Αναμνήσεις, θέλω να φωνάξω,
Ότι για σένα, υπάρχω και ζω.»

 

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου έχουν προηγουμένως σμίξει και στη σκηνή, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων.

Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Η νέα κυκλοφορία «Αναμνήσεις» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αδάμ Τσαρούχης feat. Μιρέλα Πάχου «Αναμνήσεις» | Το νέο τους τραγούδι κυκλοφόρησε!”

Leave a Reply